Cypress eterisk olja

Cipres (Cupresseus Semper virens)
Cypress eterisk olja är färglös och svagt gulaktig. Han är erkänd av sin lukt av trä som avger en doft bärnsten.

Egenskaper hos eterisk olja av cypress:
1) BLODSTILLANDE, healing vasokonstriktor.
2) respiratory kramplösande.
3) Antirheumatic.
4) antisudorífico.

Intern användning av cypress olja: 3 till 6 droppar 2 eller 3 gånger per dag i en matsked honung, varm sojamjölk, socker eller infusion. Helst efter måltid.

Indikationer: Hemorrojder, åderbråck, venösa cirkulation. Kikhosta, influensa, bronkit och astma. Reumatism

Extern användning av eterisk olja från cypress: hemorrojder, åderbråck.

Antihemorroides: Eterisk olja men olivolja (30 droppar i en matsked olja).
Åderbråck: mer eterisk olja eller avokado olja, vetegroddar (som i den tidigare koncentrationen)

I badrum eller program: hud och överdriven svettning underarm.

Kosmetisk användning: hårvatten. Det stimulerar deras tillväxt och bromsar håravfall.

* Automatisk översättning