Limon. Eterisk olja

Citron (Citrus communis L.)
Eterisk olja av ljusgul färg och karakteristisk lukt. Dess smak är varm, aromatiska och bittra.

Egenskaper hos eterisk olja av citron:
1) Tonic och hjärt stimulerande.
2) Antiseptic för urinvägarna.
3) stimulerar matsmältningssystemet.
4) Spasmolytikum andningssystemet.
5) hudton och hår bleknat.
6) externa antiseptisk, bakteriedödande.

Internt bruk citronolja: 2 till 4 droppar mitt på dagen och på natten i en matsked honung, varm sojamjölk, socker eller infusion. Helst efter måltid.

Citronolja Vägbeskrivning: Svag hjärta. Blåskatarr. Colibacillosis. Matsmältningsbesvär, matsmältning svårt. Hosta, kikhosta, astma.

Extern användning av citron eterisk olja: I motsättningar: sår, sår, bölder, hudsjukdomar.

Kulinariska användning: essensen av citron ofta används i matlagning för att smaksätta såser, kakor, glass och sorbet.

Kosmetisk användning: Skin Tonic, sammandragande för fet hud. Hämtar ljusstyrka rakt hår. Kraftfull antiseptisk, mycket effektiv mot akne.

* Automatisk översättning